Friday, September 3, 2010

Ateliere de origami gratuite la Diverta/ Free origami workshops at Diverta

Sambata si duminica asta ( 4 si 5 septembrie ) vom fi din nou la Diverta, asa ca va asteptam cu tot dragul! Atelierele incep la ora 15.

This Saturday and Sunday ( 4th and 5th September ), we'll be at Diverta again. The workshops start at 3pm.

2 comments:

Flory said...

Buna Adina! Sunt o incepatoare intr-ale origami si ti-am remarcat si urmarit blogul de ceva timp. Am fost si la expozitie si am scris pe blogul meu despre ea http://springflower24.wordpress.com/2010/08/31/expo-origami-la-diverta-magheru/
Mi s-a parut minunat tot ce am vazut acolo si abia astept sa vin la workshop. Am cateva nelamuriri: la workshop se vine fara o inscriere prealabila? Cat dureaza ca timp? si este vorba de 2 workshopuri la fel sambata si duminica sau cei care vin sambata continua si duminica?
Multumesc anticipat, ne vedem maine abia astept sa va cunosc!

Adina Rusu said...

Buna Flory! Iti multumesc pentru postarea din blogul tau, esti foarte draguta!
In legatura cu workshop-urile, nu este nevoie de nici un fel de inscriere prealabila, iar ca durata, se intind pe 2-3 ore, dar nu avem un program fix, sau o ora anume la care ne luam hartiile si plecam. :)
Poti veni si sambata si duminica, sau doar in una din zile, nu e nimic impus. Modelele pe care le invatam sunt diverse, nu e musai sa faca toata lumea acelasi lucru, iar tu daca stii deja un model de sambata, duminica cu siguranta vei invata altceva.
Sper ca te-am lamurit cat de cat, ne vedem curand!