Sunday, June 1, 2008

Primul forum despre origami din Romania

La initiativa unui prieten, a luat nastere primul forum cu si despre origami din Romania - apasati AICI.
Asa ca toti cei interesati de acesta arta, sau care vreti sa invatati, sunteti bine veniti oricand.
Asteptam pareri, sugestii, poze si teme de discutie din partea voastra si speram ca acesta sa fie un inceput bun pentru promovarea origamiului in Romania.

7 comments:

andreutza said...

buna este foarte frumos ce ai realizat tu aici as vrea sa te invit sa vezi si urmatorul blog: http://actor.weblog.ro/ este blogul Asociatiei Culturale pt Teatru si Origami din Romania (A.C.T.O.R) sunt sigura ca vei gasi lucruri interesante acolo
mult succes in continuare
Andreea Vasilescu, membru A.C.T.O.R

Adina Rusu said...

Andreutza, multumesc pentru aprecieri si pentru invitatie. Si voi faceti o treaba excelenta acolo.
Ma bucur enorm sa vad ca sunt atatia oameni interesati de origami in Romania. :)

dana danciu said...

Buna dimineata. Va rog sa imi spuneti daca "Palatul de hartie" are vreo legatura cu dvs. Am intrat pe blogul unui copil, Bogdan Ionescu, si acolo este postat un anunt care spune ca se organizeaza cursuri de origami, cu taxa. Profesorii care predau acolo sunt de la dvs.?

Adina Rusu said...

Buna ziua. Bogdan Ionescu, sau mai bine zis, mama sa, este o membra a forumului nostru. Insa nu stiu ce sa va spun despre Palatul de Hartie, intrucat este in totalitate proiectul dumnealor.

Anonymous said...

Hello! Foarte foarte frumos to ce faci. Sunt si eu o persoana pasionata de aceasta arta atat de complexa si in celasi timp spectaculoasa. Am vazut ca ai fost sfatuita sa te duci la A.C.T.O.R. Din pacate eu nu a,m avut o experienta placuta cu aceasta asociatie. Am incercat sa ma implic in activitatile ei...din pacate insa organizarea este foarte haotica si oamenii inca mai au mult de invatat despre incluziunea unui nou membru in grup. Daca ai ceva de oferit si esti bun de muncit in fata esti cel mai bun dar pe la spate nici nu vrei sa stii ce se vorbeste. Sa nu mai vorbesc despre "doamna sefa", o "experta" in psihanaliza si venic nemultumita daca nu scoate niciun ban....Bottom line, stai departe ca iti va merge mult mai bine.

Adina Rusu said...

Multumesc pentru aprecieri si sfaturi. Am luat deja contact cu ACTOR-ul, am facut un proiect impreuna prin 2009 cred.. De aceea, nu numai ca iti multumesc pentru sfat, dar iti si dau dreptate. Ce-i drept, poate ca nu am lucrat cu ei indeajuns de mult, insa am fost dezamagita la sfarsitul actiunii, iar asta m-a facut sa nu-mi mai doresc colaborari ulterioare.

Pana una alta, spor mult la impaturit si, in caz ca nu esti deja acolo, te asteptam pe forum!

Anonymous said...

Puteti intra si pe blogul meu:origamiandrei.blogest.ro daca vreti sa faceti pisicute, avioane, cocori, etc.
Intrati pe origamiandrei.blogest.ro